Най-малко 24 души са пострадали при сблъсъка на два влака в

...
Най-малко 24 души са пострадали при сблъсъка на два влака в
Коментари Харесай

Най-малко 24 души са ранени при катастрофа в метрото на Ню Йорк

Най-малко 24 души са пострадали при конфликта на два влака в метрото на Ню Йорк, оповестява NBC New York, като се базира на градската пожарна работа (FDNY).

Влаковете са се сблъскали на станция в квартал Манхатън. Излезлият от строя трен се е блъснал в различен трен, след което е излязъл от релсите, прецизира малкия екран.

Медията се базира на американската транспортна компания, оператор на метрото Metropolitan Transportation Authority (MTA). Пожарникарите са се отзовали на инцидента в рамките на три минути, изключили са електричеството на релсите и са почнали евакуация.

От MTA показват, че влакът, който е излязъл от строя, преди този момент е бил обект на вандализъм, като вътре е имало служащи. По данни на NBC New York потърпевшите са получили леки пострадвания и се лекуват в лечебни заведения. Други 300 души, които са се намирали в дерайлиралия трен, са били евакуирани.

Сблъсъкът провокира съществени разстройства в работата на метрото, като придвижването на влаковете беше спряно в огромна част от Манхатън, прибавиха от MTA.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР